tiistai 3. tammikuuta 2017

Henkilökohtaista palvelua verkossa

Mediconsult Oy:n ja Solita Oy:n ryhmittymä on valittu ODA:n tekniseksi toteuttajaksi. Kustannus Oy Duodecimin toteuttaa palvelun taustalla olevan tietämyskannan ja algoritmit.

ODA – Omat digiajan hyvinvointipalvelut

Lokakuusta 2018 alkaen sosiaali- ja terveyspalveluja saa nopeasti ja helposti ympäri vuorokauden sähköisen ODA-kokonaisuuden valmistuttua.

ODA tulee mullistamaan perinteiset hyvinvointipalvelut. Se tuo sote-ammattilaisten osaamisen ja palvelut suomalaisten käyttöön verkossa ympäri vuorokauden. ODA-kokonaisuuteen kuuluvat älykkäät oire- ja hyvinvointiarviot, hyvinvointitarkastukset ja -valmennukset sekä hyvinvointisuunnitelma. Ne ohjaavat asiakasta oikean tiedon ja palvelun äärelle sekä auttavat mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Mediconsult Oy:n ja Solita Oy:n ryhmittymä tekniseksi toteuttajaksi

KL-Kuntahankinnat Oy:n järjestämään kilpailutukseen osallistui kolme palveluntuottajaa. Hankinnan vertailuperusteina olivat hinta (50 %) sekä laadun osatekijöinä projektisuunnitelma ja toimitusvarmuus (15 %) sekä työkoe (35 %).

Työkokeessa tarjoajat pääsivät esittämään osaamistaan käytännössä toteuttamalla verkkoon sovelluksen, jonka avulla kurkkukipua poteva henkilö saa tarpeellisen ohjeet itsehoitoon tai ohjeistuksen hakeutua hoitoon.

Mediconsult ja Solita aloittavat ODAn teknisen toteutuksen tiiviissä yhteistyössä Kustannus Oy Duodecimin kanssa, joka puolestaan toteuttaa palvelun taustalla olevan tietämyskannan ja algoritmit.
Seuraavaksi KL-Kuntahankinnat kilpailuttaa ODAn käyttöpalvelut.

Lisätietoja
projektijohtaja Hanna Nordlund, Espoon kaupunki, p. 043 825 7275, hanna.nordlund@espoo.fi
hankinta-asiantuntija Harri Ojala, ict, KL-Kuntahankinnat Oy, p. 050 468 6738, harri.ojala@kuntahankinnat.fi

Tiedote on julkaistu alunperin espoo.fi -sivustolla

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti